Poljoprivredno za prodaju, Lastovo, 399 000 €

Osnovne informacije

  • Šifra objektaID 822919
  • Trenutna cijena399 000 € (3 006 266 kn)
  • LokacijaLastovo (20290)
  • Kvadratura30 000,00 m2
  • Vrsta zemljištaPoljoprivredno
  • Udaljenost od mora300 m

Razna svojstva

  • Pogled na more

Dokumentacija

  • Vlasnički list
  • Lokacijska dozvola

ATRAKTIVNO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE NA OTOKU LASTOVU

EKSKLUZIVNA PRODAJA AGENCIJE!!!
Prodaje se poljoprivredno zemljište površine cca. 30.000 m2, smješteno na uzvisini iznad jedne od najljepših uvala na južnoj strani otoka Lastova, samo cca 300 m od mora.
Parcela ima pristup sa tri strane, i sa vrha zemljišta se pruža veličanstven panoramski pogled na uvalu i zalazak sunca.
Na parceli raste oko 20 starih i otprilike isto toliko mladih maslina koje treba urediti.
Zemljište je upisano kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG) i u sustavu je poticaja, za program uređenja poljoprivrednog zemljišta. Prema GUP-u općine Lastovo na ovom terenu može se graditi prizemnu vilu površine 400 m2 s podrumom do 1000 m2. Cijena uključuje i lokacijsku dozvolu za kamene vile sa bazenom i podrumom. Podrum je namijenjen kao kušaonica vina i maslinovog ulja i zbog iznimne kvadrature namjena se mijenja po želji investitora. Vile su namijenjene za najam i kao poljoprivredno gospodarstvo a nalaze se na potpunoj osami, okružena vinogradima i maslinicima.
Kako nema lokalne infrastrukture uz parcelu, nego je cca 200 m udaljena, u projekt je ukomponirana solarna elektrana sa agregatom za zimske mjesece, pa troškovi stanovanja praktički ne postoje.
Već su uspostavljeni kontakti sa konzultantima za Europske fondove i projekt je idealan za dobivanje Europskog novca za Ruralni Razvoj.
Ova nekretnina je idealna za sve koji žele pobjeći iz gužve grada i uložiti u mir i budućnost.

Dodatne informacije o objektu, njegovoj toćnoj lokaciji i razgledavanje mogući su nakon potpisivanja ugovora o posredovanju s agencijom koji je u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Kontaktiraj agenta

Mario Peračić
Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".